Mosiek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam jak w temacie chce w mojej platformówce zrobić wczytywanie za pomocą 4 literowego Kodu który się będzie wyświetlał na parę sekund przy rozpoczęciu każdej misji. Jeden kod jest przypisany innemu roomowi prosiłbym o kod/przykład jak to zrobić na przynajmniej 2 roomy resztę sobie sam zrobię. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc108 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Masz, zrobiłem ci przykład : Przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie wiedzieć czemu nie mogę wejść w tego linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Daj prawym i zapisz plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Oki o to mi chodziło. Ale ja chce żeby w menu po kliknięciu na opcje wczytaj pojawiał się ten kwadrat gdzie trzeba kod wpisać jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to już se sam napisz... Punkt 4 regulaminu. Warn. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Oki o to mi chodziło. Ale ja chce żeby w menu po kliknięciu na opcje wczytaj pojawiał się ten kwadrat gdzie trzeba kod wpisać jak to zrobić?create: kod = ""; step: if( keyboard_check_released( vk_control ) ) { execute_string( kod ); } draw: draw_text( 10, 10, kod ); Nom i po naciśnięciu klawisza ctrl wykona kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Okej dzięki wszystkim temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sam zamknij, opcje moderacji -> zamknij i gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi