Mosiek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam poszukuje skryptu na zmianę postaci klawiszem Tab, oraz skryptu który odszuka na mapie wybrane obiekty (w tym przypadku postacie) i wyświetli je w prawym górnym rogu ekranu wraz z ich avatarami i poziomem hp. Jeszcze zadam pytania : Czy poziom hp stworzyć w evencie create zmienna hp?? Czy zrobię to na wersji demo programu?? Jeśli jest to skrypt dla zaawansowanych proszę przenieść. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Mosiek. Edit : Zapomniałem dodać ze przy zmianie postaci ekran zacznie chodzić za postacią która jest aktywna. Nie wiem czy to poprawnie napisałem :P jak coś to poprawcie a ja przeproszę xD Z góry dzięki Edit : Jeżeli nie da sie tego skryptu zrobić w wersji demo to i tak proszę o napisanie wykorzystam go później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) PRZYKŁAD 1.Tak, może być hp lub jakakolwiek zmienna 2.Jasne! Jeśli czegoś nie rozumiesz - pisz! Jeśli przykład nie pokazuje tego co chciałeś - pisz! EDYCJA: WERSJA POPRAWIONA PRZYKŁADU! Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Mimek Poprawa przykładu :) Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dziękuje bardzo poradziłem sobie z niewielkimi problemami jednak to były głupie problemy np zła nazwa obiektu. Temat do zamknięcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi