Mosiek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Mam taki problem z moja platformówka zrobiłem ruchome platformy jest to obiekt poruszający się na lewo i prawo i odbijający się od niewidzialnego przedmiotu jest to kiepski pomysł wiec jakby ktoś mógł to prosiłbym o jakiś skrypt na to i po prostu jak jest postać na platformie i chodzi to sie zacina, powiem jeszcze raz ze potrzebuje nowy skrypt na ruszanie się platformy z punktu a do b i z powrotem. Z góry dzięki. Pozdrawiam Mosiek. edit : Byłbym zapomniał potrzebuje również skryptu na zmienianie postaci przyciskiem Tab oraz takiego skryptu który wykrywał by te postacie na mapie(roomie) i pokazywałby je w górnym rogu ekranu wraz z jej poziomem hp oraz avatarem o ile jest to możliwe. Z góry Dziękuje Mosiek. edit2 : mam darmowa wersje programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Masz tu przykład Marka.S LINK, tylko pamiętaj by dodać go do credits :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dzięki bardzo Tiger. Można temat zamknąć co to tego drugiego skryptu założę nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi