pamparampa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 mam takie coś GML if mouse_check_button(mb_left) move_towards_point(mouse_x,mouse_y,6) dlaczego jak naciskam myszkę to postać idzie zawsze w kierunku lewego górnego rogu a nie za myszką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gdyż pewnie masz zrobiony jakiś celownik, który na starcie umieszczasz w lewym górnym rogu ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 if mouse_check_button(mb_left) move_towards_point(mouse_x,mouse_y,6) Powinien ci blad nawet wtedy wyskoczyc :o E - A nie w8, moj blad. Jest dobrze. Powinno dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gdyż pewnie masz zrobiony jakiś celownik, który na starcie umieszczasz w lewym górnym rogu ekranu. nie mam żadnego celownika, a z resztą nawet jakbym miał to czemu miałoby mi za nim chodzić a nie za myszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Humor game makera :) Kod jest dobry, raczej to nic nie da ale zrób tak: GML if mouse_check_button(mb_left) { move_towards_point(mouse_x,mouse_y,6); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 może plik podeślij...strzeliłeś pewnie jakąś gapę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 dobra już znalazłem przyczynę. Dzięki za chęci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi