Morro Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam. Mam problem natury technicznej z internetem. Gdy próbuję podłączyć netię tak jak jest to napisane w instrukcji po podłączeniu filtra praktycznie wszystko działa. Internetu nie rozłącza telefon ani w telefonie nie ma szumu, dlatego że TELEFON PRZESTAJE DZIAŁAĆ. Dzwoniąc na domowy można usłyszeć sygnał w komórce np. ale telefon nie dzwoni i nie ma sygnału. Co może być problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Tak, internet działa, a telefon nie ma sygnału (domowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Próbowałeś podpiąć inny telefon, żeby sprawdzić czy działa połączenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Tak, internet działa, a telefon nie ma sygnału (domowy) No to telefon jest spierniczony, jeśli wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 jak nie ma filtra to telefon działa, tylko racja jest dość stary( o k***a, ja go pamiętam jeszcze jak miałem z 9 lat), to może być przyczyną Na forum PC Format mi ktoś poradził, żebym zadzwonił do netii, może oni znają przyczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Zobacz czy przypadkiem filtr nie jest podłączony odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi