Kosmitak Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam. No więc mam pytanie czy w GM można zrobic takie ruszanie samochodem: są 2 pedały (no te które są w zestawie z kierownicą do kompa) normalnie to jest gaz i hamulec, pominąc ten hamulec i zamiast niego będzie sprzęgło. No i czy się da zrobic ruszanie tak jak w prawdziwym samochodzie że najpierw wbijasz bieg i cały czas trzymasz sprzęgło dodajesz lekko gaz i lekko puszczasz sprzęgło itd. (kto jeździł na ręcznej skrzyni biegów ten wie o co mi chodzi z tym ruszaniem. Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Pewnie że można ;p Co do kierownicy - zapraszam tutaj Dźwignię biegów, sprzęgło zrobisz na zminnych , troche matematyki i myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A jak to zrobic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 a ja mam 3 pedały!!! - lepiej to też uwzględnij nie każdy musi mieć ten sam model kiery co ty!!!! daj jakiś układ warunków uwzględniający zwracane wartości przez te funkcje z linku od Cekol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Może i masz 3 pedały ale zapewne masz 2 na nogi a ten trzeci to prze skrzyni biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Kosmitak tak na pewno jesteś ekspertem w tej dziedzinie... zobacz sobie na stronce logitech taka kiere G25, kiera ,pedały, skrzynka są osobno wszytko podłączasz pod kiere, kiere do kompa i śmigasz. (wszytskie pedały działają jako pedały a nie jako przyciski!!) To tyle w kwestii sprostowania nieprawdziwych ( moim zdaniem) informacji z Twojego Posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 To ktoś mi pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi