pivot18 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam Miałem zamiar Robić zamówienie pizzy albo czegoś takiego do domu ale teraz jak zrobiłem path który dokładnie pokazuje jak dojść do domu jak zrobić aby pizzarz unikał ludzi i przeszkód z solidem albo parentem rzecz. Potem jak dojdzie do domu to żeby staną i czekał na reakcje gracza np 30 sekund xd. później wraca tą samą drogą. (już zrobiłem jako path) Z góry dziękuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Możesz to zrobić 'waypointami', Tymon gdzieś dawał przykład, nazywał się chyba ruch uliczny czy jakoś tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A można dać kod bo ja wolę zrobić coś w stylu zrób to sam :C Gdy sam czytam kod to się go szybko uczę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 ja bym to zrobił za pomocą GML mp_potential_step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Bingo. THX Egzekutor xd Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi