gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No to tak,wróciłem bardzo głodny,zjem obiada.Mam taki problem,że jak widziałem opaloną dziewczyne/kobietę to chciałem posmakować jej skóry ustami,jakbym oblizywał spieczoną skórke z kurczaka przyrządzoną dobrą przyprawą,nie gryzłbym jej tylko spróbował.To nie jest żadna prowokacja tylko coś normalnego,chodzi mi o to,że jak widzę kobiety,to jestem ciekawy jak smakuje ich skóra.Czy mam problem i co z tym zrobić?Mam ochote je spróbować :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Droga wolna idź i zasmakuj knora gorącego kubka :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To nie kanibalizm tylko twój fetysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To nie kanibalizm tylko twój fetysz Dzisiaj mam piersi z kurczaka to może na jutro jakieś piersi z kobiety,hmm brzmi kusząco. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Morro ma racje to twój fetysz. Mnie w ogóle dziwią fetysze którzy lubią się tarzać za przeproszeniem w gównie... : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Morro ma racje to twój fetysz. Mnie w ogóle dziwią fetysze którzy lubią się tarzać za przeproszeniem w gównie... : / To jest już chore jak dla mnie,ale smakowanie kobiecego ciała w sumie jak najbardziej normalne.Nie pisz przy jedzeniu o g*****e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie no, dla mnie to całkowicie normalna zachcianka gibon. I rzeczywiście to jakiś fetysz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A jak se z tym radzić,żeby nie myśleć w sumie,nie wiem,jak patrze to myśle,więc jak to ominąć.Nie mogę patrzeć na kobiety.A jakie wy macie fetysze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Na szczęście ja mam fetysza bo stopy mnie nie kręcą, trupy, pot, ułomności człowieka, kupy itp. Więc myśle że jestem normalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moim fetyszem są płaskie smukłe kobiece brzuszki =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To raczej nie fetysz :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Oj raczej tak, bo ty nie wiesz jakie myśli mi chodzą po głowie. Np jeden woli oglądać kobiece nogi w mini, a ja wolałbym zamiast tego zobaczyć kawałek pępka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Powiedzcie mi czemu sztuczność(malowanie,tipsy,solarium,rozjaśnianie włosów itd)kobiety tak działa na faceta?Widać,że jest sztuczna,bo wszystko ma zrobione ale facet i tak się na nią gapi i chce ją zeżreć.Nie zauważy wokół siebie szarej,skromnej,naturalnej myszki.Co o tym sądzicie.Jak laska wbiła do autobusu to każdy ją obcinał i w środku i na zewnątrz,każdy pewnie już ją kochał,chciał j*****,był zauroczony,ale to przecież ta sztuczność tak działa a nie prawdziwe oblicze. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Bzdura ,najbardziej pociagaja mnie kobiety z oryginalna,nietypowa uroda :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wiesz, nie każdy. Ja akurat zawsze wolałem tzw. naturalne dziewczyny, taki fetysz. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Bo Tymon to Don Juan De Marco :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 BrzydUla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgaduję, że króliczkiem też byś nie pogardził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Teraz zeofilia!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ej, popadacie w skrajności. Po prostu lubię ładnie dziewczyny bez makijażu i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wiesz, nie każdy. Ja akurat zawsze wolałem tzw. naturalne dziewczyny, taki fetysz. ;P Ja też ogólnie ale ta mi się podobała i chciałem ją 'zjeść' tylko chodzi mi,że każdy ją obcinał.Może wypadałoby nie obcinać,albo obcinali ją tylko ci co im się 'chciało'.Prawdziwy mężczyzna to chyba tylko potrafi docenić nature kobiety a nie myśli wydmuszkami i nie rzuca się na choinke... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Do tego jeszcze dorośniesz, na razie zerżnąłbyś każdą, która jako-tako wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dobra teraz to ja myślę, że cie tylko tak pociąga że chcesz ją posmakować, a to nie fetysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Do tego jeszcze dorośniesz, na razie zerżnąłbyś każdą, która jako-tako wygląda Przecież nie napisałem,że zerżnąłbym... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To posmakował , ta sama odpowiedź do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 O chryste! No to nie wiem, fetysz jak nic. Lepiej patrz na twarz nie na inne części ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Teraz zeofilia!? Może jeszcze zuofilia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moim fetyszem są kobiety w bieliźnie i okularach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moim fetyszem są kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moim fetyszem jest słońce oj oj oj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi