walker02 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 can some one msg me and tell me what is the site to make a world on tibia plzzz thank you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 NIe mam nic przeciwko obcokrajowcom. Jestem życzliwy dla wszystkich więc nie przejdę obok twojego problemu z założonymi rękoma. Jeśli dobrze zrozumiałęm chcesz zrobić grę jak Tibia. NA początku dobrze rozplanuj system Rpg, levele umiejętności, potem weź się za itemsy, zrób tryb multiplayer, a na końcu zajmij się NPC. Wiem wiem, skomplikowanie to brzmi, ale na wszystko jest sposób. A z tego co wiem to na wszystko są przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Hmm. Mu chodzi o to jak zrobić własny server OTS (świat tibii). walker02: My Friend. I like you and i tell you... First go to www.forum.tibia.org.pl and download YurOTS (good world). Next go to www.tibia.com and other english forum and question what step to step. Pozdrawiam (jak jest po anglielsku Pozdrawiam?? :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieq Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 http://www.otfans.pl/forums A widzisz datę ostatniego posta? Maximal no teraz tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ech, niech ktoś zatrudni go na wykopalisko archeologiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi