Linkots Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moja strona Otsy Sa Smieszne napisz GM /ummon Orshabaal masz swego summon :blink: :P :D nowe potwory Donald hp 150 mana 250 exp 1000 odglosy Stary Donald Farme Mial Ija Ija Oł :lol: Hehe ;d Ots Listen ww.ots.pl :boxed: :boxed: :boxed: Demon, Hydra, Dragon Lord , Behemoth Bleeeeeee ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Przyjacielu... bracie.... to strona o programie Game Maker to tworzenia gier a nie o OTS'ach. Jezeli chcesz porozmawiac o tibi zapraszam tutaj: www.forum.tibia.org.pl Pozdrawiam. PS. Fajną podałeś strone :D prosze warna dla kolegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 prosze warna dla kolegi... Jesteś bardzo nadgorliwy. Przyjacielu... bracie.... to strona o programie Game Maker to tworzenia gier a nie o OTS'ach On nie pierwszy któy założył temat o czymś nie związanym z GMem. Wiem że trudno w to uwierzyć ale kiedyś ktoś nawet stworzył temat o polityce, Ba! nawet o informatyce w szkołach, już jest temat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Gdybym był adminem albo modkiem to bym bana dał :D Jestem nadgorliwy bo takie nooby wkurzają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linkots Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Bruce, Jestes Glupi , Jak But , Ja Pisze O Grze LoLkU !! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :thumbsup: Sratata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 To nie on jest głupi. Piszesz bezsensowny temat, który miałbyć w założeniu śmieszny, ale wątpie aby kogoś to rozśmieszyło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 A ja mam propozycję, dokopcować go do zamrażania tej wody i dwóch trójkątów z pamperkiem. :D Na forumie GMT, aż czekają na takich. Fakt tylko trzeba uważać, żeby ptaszkiem się nie bawić, bo tam ptasia grypka panuje. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Skończcie z tą tibią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Marca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Linkots: Zapraszam na http://otserv.pl/ Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi