lio Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ziomki mam chyba nietypowe pytanko czy sie da w GM zrobić gre strategiczną jak np. Age of Empires :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Tak, da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Tutaj masz przykład dla GM'a 6.x wprost ze strony www.gamemaker.nl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A czy w GM 5.3 się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Grałem w tego wordcrafta. Okropnie dużo bugów :/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Z kod go mogę pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A czy w GM 5.3 się nie da Oczywiście że się da. Widać że nie grałeś we "Wspaniałą Strategię" a ta została zrobiona własnie w gm 5.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Mnie to bez różnicy dla mnie kazdy GM taki sam :P W budzie mam 5.0 a w domu 6.1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Oczywiście że się da. Widać że nie grałeś we "Wspaniałą Strategię" a ta została zrobiona własnie w gm 5.3. Oj chyba się nie da właśnie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Bo chyba ten przykład jest zrobiony pod GM'a 6.1 więc muszisz poszukać gdzie indziej. Na oficialnym forum coś napewno będzie :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi