progio! Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Lol @ anty. Rozumiem, że zagwarantujesz studio wraz z całym sprzętem i znasz się na tym więcej niż FL i składanie bitów z klocków. Jeśli tak to mogę użyczyć głosu za przyzwoitą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Może frytki do tego? xD xD xD xD xD xD Sowa ekhem...fajnie wyszło xD Chyba mały efekt echo xD co nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 "Omg jebłem jak to usłyszałem en_cośtam. Jak jęczący moher." tak mam swoj niepowtarzalny styl (no bynajmniej w branzy) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja tam słyszałem jakieś szepty i nic nie zrozumiałem... ale poczekajcie może jak usune niskie tony to coś usłyszę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie no sowa wymiata xD Haha xD A weź zaśpiewaj bez muzy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie no sowa wymiata xD Haha xD jaka sowa???? nie czaje :( A weź zaśpiewaj bez muzy xD ty pierwszy :P (zrobiłem się nieśmiały :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja nadal nie słyszę dobrze tekstu:( może to mój gówniany sprzęt ale nie wydaje mi sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja nadal nie słyszę dobrze tekstu:( Nic nie tracisz - uwierz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 j...sł...ę....t....ko....ak... ja słyszę tylko tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Hehe ja nie zaśpiewam xD Uwierzcie że z 20 razu niewyraźniej od sówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ejjjjjjjjjj czemu AntY dostał warna za powiedzenie prawdy?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Mimek mnie nie lubi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 I git xD Mnie chyba też xD P.S. Fajne awatary :] Ta pupcia...mrr xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi