Paqoo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Kupiłem klucz do game maker 6, czy 7. U siebie miałem wpisany klucz do 7-mki. Teraz jestem za granicą, mam nowego laptopa i zainstalowałem gm-a. Chcę używać tego klucza! Problem w tym, że go nie pamiętam. Dodatkowo zablokowami mi pocztę i nie mogę go odzyskać przez Soft Wrap!!! Znacie inne sposoby? Co mogę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 wrócić po niego do Polski, a jeśli nie masz możliwości to skontaktuj się z kimś kto będzie umiał włączyć komputer i otworzyć plik gdzie zapisałeś klucz, aby Ci go przekazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 To nie jest takie proste. Twoja opcja jest poza zbiorem możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no to masz problem, yoyogames napewno ci go nie da więc masz lype.. ja dwa razy już kupowałem gma ( ale 8 mam gdzieś ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Czyli muszę go kupić... ZNOWU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Chyba nie zostaniesz za granicą... DO KOŃCA ŚWIATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ale do końca wakacji... To jednak troche bólu z powodu rozstania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wiek: 18 lat Ale do końca wakacji... To jednak troche bólu z powodu rozstania! lepiej dzierlatke sobie znajdź i korzystaj z wakacji, na zdrowie Ci to dobrze zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tymczasem jak masz urlopik to sobie załatw klucz do majtek jakiejś dziewicy,to chyba najlepsze rozwiązanie,jeśli nie gm to kobieeeety. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ojezu, skoro kupiłeś GM to nikt cię nie zbije za to że przez jakiś czas go skraczujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jestem dalej niż na Słowacji. I pojechałem pracować, a nie szukać żony. Poza tym czuję obrzydzenie do kobiet i ludzi ogólnie. Nie wiem, czy jest sens szukać samicy psa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Jestem dalej niż na Słowacji. I pojechałem pracować, a nie szukać żony. Poza tym czuję obrzydzenie do kobiet i ludzi ogólnie. Nie wiem, czy jest sens szukać samicy psa. Jezus maria, nie dość że gej to jeszcze ma kudłate myśli o psach. Furfag? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi