cysior Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Mam probłem z forum, zrobiłem sobie forum na yoyo.pl, po zainstalowaniu phpbb 2.0.23 na forum nie moge w nim wejść w panel administracyjny, bo po wpisaniu loginu i hasła i kliknieciu zaloguj, forum przekierowuje mnie na yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Mam probłem z forum, zrobiłem sobie forum na yoyo.pl, po zainstalowaniu phpbb 2.0.23 na forum nie moge w nim wejść w panel administracyjny, bo po wpisaniu loginu i hasła i kliknieciu zaloguj, forum przekierowuje mnie na yoyo.plahahaha ;b Edytowane 21 Lipca 2009 przez Mimek Post nic nie wnosi do tematu. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Możecie pomóc, bo nie wiem o co biega :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Po pierwsze - czego się spodziewasz po tak badziewnym hostingu. Po drugie - czego się spodziewasz po tak badziewnym skrypcie. Po trzecie - czego się spodziewasz po takim STARYM i zabugowanym skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Po czwarte - czego się spodziewasz od nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) A oto tańczący ogurek: NANA NAANANAAN NANANAN DADADAM TRALALALLALA BUM Dziękuję za uwagę. Edytowane 21 Lipca 2009 przez Mimek Spam. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) A oto tańczący ogurek: NANA NAANANAAN NANANAN DADADAM TRALALALLALA BUM Dziękuję za uwagę. +1 XD Edytowane 21 Lipca 2009 przez Mimek Spam. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Sprawdź czy masz na serwerze wszystkie pliki. Zainstaluj ponownie. Zmień się na Admina. Cokolwiek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Rozumiem ze sam wgrywales pliki ? Bo wiesz ,preinstalator ssie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 zrezygnowałem z tego hosta. Możecie mi coś polecić jakis darmowy hosting www? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie. Ale płatny tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 znalazłem juz hosting za sms, i mam kolejne pytanie jak sprawdzic style phpbb na szybko? Na jakim generatorze albo czymś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 google ci odpowie. Czyli po prostu wspisz styl, a google da ci wszystkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 google ci odpowie. Czyli po prostu wspisz styl, a google da ci wszystkie informacje. Nie moge znaleść tego czego szukam, znajduja sie style do pobrania a nie te ca sa w paczce[ skrypt forum phpbb by Przemo] Edit: Dzieki juz znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi