HrabiaDrako Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Czy ma ktoś jakiś przykład bijatyki,w formie platformówki?Jeżeli tak to bardzo proszę o udostępnienie go,od razu mówię że nie chcę tylko wstawić grafiki i mówić że o moja gra,chcę tylko zobaczyć na jakiej zasadzie mogę to wykonać,bo nie wiem jak się za to zabrać.....ktoś pomoże?proszę o zrozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Mam chyba na dysku przykład walki od boku z combosami. Poszukam i wrzuce na uploadera, ale to dopiero po południu, bo teraz znikam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 To jak?Będzie coś z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excaidium Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Czy ma ktoś jakiś przykład bijatyki,w formie platformówki?Jeżeli tak to bardzo proszę o udostępnienie go,od razu mówię że nie chcę tylko wstawić grafiki i mówić że o moja gra,chcę tylko zobaczyć na jakiej zasadzie mogę to wykonać,bo nie wiem jak się za to zabrać.....ktoś pomoże?proszę o zrozumienie. Też się kiedyś brałem za bijatyke , taką standardową 2D... Ale to masa spritów, zrobiłem kilka ciosów i już było 6 megabaitów... Ale projektu nie skończyłem , bo mi sie te moje sprity nie podobały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Sorki nie znalazłem tego przykładu na moim dysku :( Ale poszukam teraz na necie kilku fajnych. W sumie to i tak nie mam co robić... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dobra liczę na ciebie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Na razie znalazłem 2 takie przykłady: https://gmclan.org/up4928_4_Bijatyki.html Od razu mówię: nie są one moje. Ja je tylko znalazłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dzięki,sprawdzę EDIT: No nawet fajne,ma ktoś coś bardziej złożonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi