adrianpl Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jak zrobic inne okienko ich pokazywania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 show_error? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 ja to zrobiłem w ten sposób: w stepie obiektu który ciągle bedzie w roomie daj: GML if error_occurred { wd_message_set_text(error_last) wd_message_show(wd_mk_error,wd_mb_ok,wd_mb_none,wd_mb_none)//tutaj możesz sobie powstawiać różne wartości żeby dostosować okienko :) error_occurred=0 } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A zmiana okienka np na tle jakas grafika etc nie wchodzi w gre? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 nie wiem, może jest na to jakiś sposób, ale ja go nie znam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jest, wystarczy wyciągnąć treść errora a następnie wyświetlić go w show_message np, te wiadomości można konfigurować, nadawać im tło i zmieniać sprity przycisku. Wystarczy czytać Manual do GML'a :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi