KozakPL Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Siema.Mam pytanko: Jak zrobić auto uruchomienie się programu?Dopisać do rejestru(jak?) czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 dodaj do autostartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 zrób wpis do rejestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 taaaa no co ty? serio? xD A jak kolesiowi wyśle mojego wirusa to co mu powiem..."dodaj do auto startu"? Ale już sobie poradziłem ;] Ale mam jedno pytanko. Jak zrobić zapisywanie do pliku ale bez nazwy zmiennych np: GML //zamiast tak string=kod //ma byc kod z góry dziex za pomoc E:Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Temat był już poruszany, sam udzieliłem do niego odpowiedzi. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 taaaa no co ty? serio? xD A jak kolesiowi wyśle mojego wirusa to co mu powiem..."dodaj do auto startu"? są programy co robią instalatory(create install free jest najlepszy moim zdaniem), możesz dać instalator do jakiejś gry, żeby ją instalowało xD, i w tym samym instalatorze dodać plik, który ma być instalowany do autostarta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 ehh...wiem ;] za dużo roboty xD chyba że bym wwalił z 5mb syfu i tyle xD Można instalować GM'em ;] Trzeba napisać programik ;] Tylko oby nie wszystkie rzeczy do gm'a wwalić bo wtedy...szkoda gadać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi