bobo Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No i wreszcie opublikowałem moją pierwsze grę. Co prawda jest to wersja beta ale jednak jest:) Myśle że za jakies 2 tyg. zrobie nową wersje posiadającom w wiecej romów. Zachęcam do sciągniejcie tej gry z mojego Uploydera :D http://www.gmclan.org/up664.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jakoś nie widzę tej Twojej gierki w uploaderze. A tak na przyszłośc to podawaj odrazu linka do pliku, a nie wysyłasz nas do szukania po nim. Szkoda czasu na to. Trzeba przecież testować. :D EDIT: Już plik się pojawił, ale z gierką to chyba nie wypał, bo jakoś oprócz info to nic nie widzę. Chyba, że jakiś tajny kod jest do jej uruchomienia. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 NIE poprostu daj myszke poza okno i potem w niego "wjedź" kursorem bo źle zrobiłem menu:PI nie przez klikniejcie na dany "link" a przez najechanie na niego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Popraw menu, ujednolić grafikę, napraw animacje, wymyśl fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Celownik by sie przydał lepszy. Z początku te "rzeczy" mogły by latać wolniej potem coraz szybciej. Menu do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mówcie dalej co poprawić i to co uznam za dobre to to zmienie. Może za 2 tyg. zrobie nową wersje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dzięki za pomoc, bo nie wiedziałem. A co do gry to nawet OK. :thumbsup: Grafika mi się podoba jak i również samoloty i ptaki. Ale proponowałbym zrobić wybuch samolotu, gdy w niego się trafi. Menu - mają rację popraw je. I trochę zwolnij na początku latanie, a później może przyśpieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Nie wiem czy dam rade zrobic ten wybuch jeste bardzo słabym grafikiem ale moze jak kogos znajde :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Spoko mogę Ci pomóc w tym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 DAJ GG PAWLI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi