pamparampa Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 dlaczego ten skrypt sprawia że 'a' jest dodawane do kodu tylko raz? GML if sprawdz0 kod+='a' wg mnie powinno być dodawane w kółko aż do momentu, kiedy sprawdz0 będzie false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 bo dałeś to w create <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 nieprawda dałem to w step ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 if sprawdz0 masz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 GML if sprawdz0 { kod+='a' } ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 farkraj, nie chodzi o to. jemu zmienna sprawdz0 sie po wykonaniu kodu zeruje, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 masz odpowiedź nie rozumiem gdzie tu jest odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 GML if sprawdz0 = true { kod+='a' } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ghost, na to samo wychodzi -.- napisalem juz ze gdzies Ci sie w kodzie po wykonaniu stepa zeruje "sprawdz0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 @Ghost:To jest ten sam kod.Może dodajesz liczbę do sprawdz0.A if <zmienna> {<funkcja>} sprawdza czy jest <zmienna> true, a true to stała o wartości jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 if sprawdz=true then kod+='a' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 @UP:Ile razy mam mówić że to ten sam kod?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 @KozakPL: N-I-E-!-!-! ludzie, przecież sytuacja jest jasna, to nie wiem po jaką cholerę powtarzacie ten sam błąd :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 xD ok xD Nie denerwuj się Psysiu xD xD Rozumiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 nie wiem czemu ale skasowałem pewien fragment i już jest dobrze. Nie wiem czemu ale nie ważne:) dzięki za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi