Lollus Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Mam taki kłopot. Dzisiejszego dnia zawiesił mi się komp.Zresetowałem, zrobiło się to chdsk. Potem pojawiło się logo Windows z napisem "Trwa ładowanie ustawień osobistych" i na tym koniec :( Zawiesił się też kursor myszki. Po wielu próbach to samo. Próbowałem różnych rzeczy z biosem i trybem awaryjnym i nic. Macie jakiś pomysł co by to mogło być i jak to rozwiązać? Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Może wyjmij kość biosu z płyty głównej odczekaj ok. 10 min podepnij i włącz kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 I tak samo jest z każdym profilem windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Stare, tradycyjne i niezawodne: Zreinstaluj windę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jeszcze bardziej tradycyjne i niezawodne: Wyrzuc komputer przez okno. 100% gwarancji ze juz nigdy nie bedzie ci sprawial ZADNYCH problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 To już nie było zabawne PoxiPol. Zainstaluj sobie Linuksa, wychodzi na to samo co PoxiPol powiedział. No chyba że masz konsolę do gier i nie umiesz game makera, to wtedy opłaca się go zainstalować jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Taa, tyle, że z linuxami też są problemy, usuniesz jeden a pojawia się drugi, sęk w tym, żeby znaleść taki, z którym da się żyć ;) BTW nie kość biosu, tylko bateryjkę z płyty głównej. To może pomóc, restartuje wsyztskie ustawienia BIOSu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Mogą to też być BADSECTORY na dysku, polecam HDDREGENERATOR do naprawienia ich, a do znalezienia HD Tune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Przecież PC mu się nie włącza!! Jak ma skorzystać z jakiegoś porgramiku, skoro nie działa piec...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 @Up: Bierze dysk w rękę, i zanosi do kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 @Crackkk-GM Naprawia BadSectory ... życzę szczęścia @Host Spróbuj ściągnąć jakiegoś porządnego Linuxa do naprawy kompa np. System Rescue i sprawdzaj komputer ... Przeczyść Wentylator (Mimo tego, jeśli jest zapchany mogą być z nim problemy [Miałem informacje o "uszkodzonym" dysku i zbyt wysokiej temperaturze przez takie cuś] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi