Mitheim Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Cze Wam. Prosto i zwięźle: Mam problem z przesuwaniem skrzyń, dokładniej? Przesuwanie np. dwóch skrzyń naraz, gdy jedna stoi na drugiej. Prosiłbym o jakiś przykład, ewentualnie skrypt. Z góry dzia ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Wytłumacz bardziej o co ci chodzi, to może ci pomogę... Najpierw małe przesłuchanie :P Czy skrzynie to obiekty? Jak jedna wchodzi na drugą? W jaki sposób je przesuwasz? Daj odpowiedzi to ja ci je też podam :excl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Przy przesuwaniu tej najniższej skrzynki w pętli sprawdzaj czy nie ma czegoś nad tą którą aktualnie sprawdzasz i ją też przesuwaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitheim Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Umm, dzia za chęć do pomocy, lecz problem udało mi się rozwiązać samemu ;) W takim razie zamykam temat. Elo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi