sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Sprzedam telefon komórkowy SE W200i. Aparat posiada drobne ślady użytkowania tj, przetarcia przycisków. Do aparatu dorzucam: Kabel USB do komputera Zestaw słuchawkowy HPM-60 Oryginalne pudełko wraz z instrukcją obsługi oraz oprogramowaniem Głośniki MPS-70 Bateria BST-36 Karta Pamięci M2 - 128mb oraz adapter na Memory stick Zdjęcia wszystkiego: http://pokazywarka.pl/awp2ua/ Cena za wszystko 200zł (koszty wysyłki pokrywam, co do ceny można sie jeszcze dogadać;p) Kontakt GG; 8866206 Tel kom : 600 341 847 (lepiej pisac na gg) Osobiście W Warszawie lub okolice Tucholi, Chojnic, Człuchowa (Pomorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Za 179zl moge miec nowy. Masz jeszcze gwarancje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie mam; ) ale 180 nie masz takiego zestawu^^ nie no, ja tez Ci mogę za ~180zł Sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Za 185 moge miec z karta 1gb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 a głosniki, słuchawki, itp... ?^^ Dobra, ale jestes chetny w ogole? za 150 wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Z sluchawkami i z glosnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no ok, 150zł za to co jest na zdjeciach i w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Nie kupuje bo nie miezkam w warszawie. A za tel bym dal 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja tez nie;p 140 i Ty opłacasz przesyłke; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie no dobra 100 i pokrywam przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Za 100 zł jemu się nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Za 100 JEMU się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no za 110 to mi tu obok chaty jeden chce kupic wszystko, tazke za 100 mi sie nie opłaca; ) a chciałem troche zyskac, wiec jest 150; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Za 100 JEMU się opłaca. Nie prawda. Dorzuca Ci głośniki, które kosztują 80zł. Sam telefon nowy kosztuje 240zł. I wg. Ciebie mu się opłaca? Komis mu da 160zł od ręki bez głośników i słuchawek... @sfinkss: Nie trać i idź sprzedaj ten telefon w komisie. :) E: Gdybym nie napisał dręczyłoby mnie sumienie, że ktoś kogoś wyrolował. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ty robiłeś te zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 robiłeś; ) no własnie, ale chetnych brakuje i za 150; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Zalezy jakie ma glosniki bo one sa po 25zl chyba ze ma gold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Bagno, wtopa - Nowiutki model można spokojnie zakupić za 180złotych na chociażby allegro. Aparat nie oferuje zbyt wiele, jedynie ma więcej pamięci i menu flesh w stosunku do k310i. No i ten niby wbudowany Walkman. Kilka mniej istotnych zmian nie robi raczej różnicy. A zadbanego, używanego W200i można spokojnie zakupić w cenie 90-110złotych. Zresztą, nie zamierzam nawet kupić - sory chciałem se jaja porobić, bo nakyls tak ładnie z 200 złotych na 140 zszedł :) Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale cenowo orientuje się tym modelem, bo wcześniej miałem go kupić zamiast k310i ... no właśnie więc ? Moim zdaniem z tymi wszystkimi pierdułkami powinien go spokojnie sprzedać za 125-150 złotych. Tyle ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Aparat nie oferuje zbyt wiele(..) Mi starczy. Telefon jest od dzwonienia nie od zabaw. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Telefon jest nie tylko do dzwonienia ale także do smsowania :D W dzisiejszychasach jest to najpopularniejsza funkcja rozrywki :) A telefon W200i to badziew. Całe pudełko + telefon moge mieć za mniej niż 80zł (nowe), aparat bez rewelacji, głośnik się często psuje, przycisk powróć po dłuższym użytkowaniu psuje się i ciężko sie wciska, karta pamięci o większej pojemnosci duzo więcej kosztuje niz popularna microsd, nic dobrego nie oferujesz za taką cene :) Sprawdz na allegro co możesz kupić za 100zł a co dopiero 150zł :) PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 To coś mi się tu nie zgadza. Skoro robiłeś te zdjęcia, to jest kilka opcji: -albo jesteś tak opalony -albo zmieniłeś kolor skóry -albo kłamiesz i jesteś czarny -albo kłamiesz i jesteś biały -albo jesteś brudny wytłumacz mi to ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 To coś mi się tu nie zgadza. Skoro robiłeś te zdjęcia, to jest kilka opcji: -albo jesteś tak opalony -albo zmieniłeś kolor skóry -albo kłamiesz i jesteś czarny -albo kłamiesz i jesteś biały -albo jesteś brudny wytłumacz mi to ;o On jest biały oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Nikas, jest jeszcze coś takiego jak cień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ale skąd Wy do jasnej chol.. wymyśliliście sobie że jestem czarny?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja bym sie skusil na same glosniki : 3 i poprywalbym przesylke do angli lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi