Fallord Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 A co do pro składziku, to ja w nim jestem ;o Chyba, że o czymś nie wiem. Dobra walić pro składzik, gra się naprawdę fajnie, mimo, ze było kilka misji prostych. AI przeciwników jest niepoważne, nawet jak są odwróceni do Ciebie plecami to i tak strzelają. Jedno przesunięcie pixela nie tak i już można nieźle oberwać/paść. Liczy się bardzo co-op bo na przykład z takim dawką nie ma co grać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Proste misje? To przecież dopiero 1/4 gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja jestem chętny do gry jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 teraz czy ogólnie? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 dobra ja już nie noobie... Jest 10 ludu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Viader, my zrobilismy nowy pro skladzik czlowieku, i w nowym pro skladziku nie ma ciebie, lecz jest fallord (pomijajac fakt ze pomyliles go z farkrajem) A tu kilka fotek z gry z dawka fallem i vaderem: Fajne masz jaja JAK TO NIE MA CIASTECZEK Najdalej gdzie doszlismy w pol godziny wiec postanowilem pstryknac fotke Szwaby sa mistrzami jogi Grzebanie w tylkach karabinami. Dawka oczywiscie martwy, za nim Viader i Fallord Viader az sie przyewrocil ze strachu gdy kladl bombe Pasjonacja wybuchem. Bo tym bezsensownie wbieglem w ogien jakby nigdy nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Tylko się pytam w jakim składzie jestem i czy w ogóle w jakimś jestem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja się dopiero uczę w to grać , ale na razie podoba mnie się :) Dziś pozmieniam trochę ustawienie i mogę grać, zapytam z ciekawości na jakiej kamerze gracie ?:) Pozdrawiam , PAblo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jak mniemam jesteś w składzie z farkrajem. Weźcie sobie kogoś jeszcze do składu i jak będziecie mieli pełną czwórkę to zaczniecie przechodzić razem kampanie i wszyscy będą zadowoleni :) @up: Jeżeli chodzi o zabawę jadę na kamerze tej bliższej tpp. Dalsze tpp wtedy, kiedy gdzieś biegniemy i jesteśmy pewni, że nic nam nie grozi. FPP podczas strzelania. W sumie to prawie non-stop jestem na widoku FPP. Jeszcze jest jeden wyjątek - kiedy noszę snajperę jakoś staram się zmieniać pomiędzy bliższym tpp a widokiem fpp - bo w pierwszej osobie widać zasłaniający wszystko celownik. Bo zdjęcie broni i jej ponowne założenie nie byłoby dobrym pomysłem podczas jakiejś akcji. Więc tylko robie se scrollkiem w górę i wuala ;) EDIT: ftw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 jeszcze z nami jest pablo... Edit: Zagramy w dwóch bo farkraja nie ma na razie? Edit2: Potrzebna jeszcze jedna osoba i drugi skład gotowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Spoko, nie ma problemu - to przecież od Pabla zależy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ja mogę teraz zagrać EDIT: ja i TERROR DRONE szukamy osób do składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 http://i40.tinypic.com/v4xt8g.jpg przytulasek :* Nikas. Fall, Flaq, Viader :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Zdjęcie było robione skrinszotem, bo nie wzięliśmy aparatu ;p I OKAZAŁO SIĘ ŻE BIG WILLY NIE ŻYJE I NIE DA SIĘ NIM GRAĆ :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 1.Klej mnie zabił, bo dobrze siedziałem, a według niego nie Otoz siedziec to nie stac, i siedziec da sie tylk za pomoca naciskania u pod drzwiami, co oznacza wejscie na dzialko, albo nacisniecie u na rogach lodki. A TY STALES : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 To Przygody Guliwera Online, czy postacie normalnie są takie małe w porównaniu z otoczeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ludzix, otóż otoczenie jest normalne. Po prostu tekstury są strasznie rozciągnięte, bo gra jest z 99 roku. DUPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Sam ze Stasiem wymiatamy : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Flaczku nie zresetował mamy i go ciągle wywalało, nikas się obraził więc razem z klejem sami przeszliśmy ostatnią misję drugiej kampanii bez strat. :) Ja siedzę na dupie samolotu, kleju gdzieś tam z przodu lol. A flak wpadł w szał :) Stara fota pokazująca kleja uczącego się siadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 teraz to była gra... Sami zobaczycie tylko nikas wstawi foty XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Breakdance >: O Jak to rozbroić? Dawka nie ma głowy :( Nekrofil! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 CRAZY FROG Flaq i Juden bawia sie w weza PAAA, SZWAB TEZ SIE BAWI : D Very nise Trzeba byc pro aby zlapac flash drugiego aparatu Do Aushwiz Panowie DA JUMP Le parkour Pro kamuflaz. Wtopic sie w plot. W POWIETRZU Deadly Swamp Gdzie jest Willie? TU JEST WILLIE : O Seksowny Willie bez wasa, przebrany za szwaba. Oznajmianie sie ze znakami to podstawa. Niewykrywalny Sniper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Końcówka misji, ja i stasz (poxi zginał lol) wsiadamy do wołgi (tak dla jaj) i pędzimy do bramy. Jechałem szybko i niechcący przejechałem żyda, którego mieliśmy ewakuować. A MOŻE I CHCĄCY :) Poxi spada z krwawiącego krzesła. Japanstasz i jednakowo ponumerowani żydzi-klony Wołga i seksowna panienka(Poxi) przed willą. Żyd w klatce, drapie się po jajkach, lol Z KAMERĄ WŚRÓD ZWIERZĄT: Żyd zjada swojego kolege i ucieka i ewentualnie rozgląda się za nową ofiarą, jaką może być nasz reporter, czyli poxi BEN STILLER!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Chetni wbijac na chamaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Następna kaszanka od CityInteractive... czy tylko o tyle powinna się różnić grafiką od starej pełnoprawnej gry jaką jest H&D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A ja sobie nie pogram bo za słaby mam net ;/ i musze czekać do września na nowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Miło, że nas o tym poinformowałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 no to sobie musisz znalezc skład bo są dwa full! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Na ziemie engleden! co sie gapisz szajze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Oficjalna dostawa screenów z : 2 Pro Skladu ! https://gmclan.org/uploader/2522/Picture_fr...Gradiste__1.png <-Gey party :)https://gmclan.org/uploader/2522/Picture_fr...Gradiste__2.png <-"RurzowyKrzonszcz"https://gmclan.org/uploader/2522/Picture_fr...Gradiste__3.png <-"CZeSC"https://gmclan.org/uploader/2522/Picture_fr...na_vrata__1.png <-Johny Peterda aka Farkrajhttps://gmclan.org/uploader/2522/Picture_fr...na_vrata__2.png <-I must go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi