kemot00 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ema, mam pytanie ;], jak się nazywa program do stworzenia broni, postaci itd do GM? czy muszę narysować czy jakiś animacja?no czyli tak jak w CS.. prosze o szy.odp.. //Sorry, że piszę nie po polsku ;].. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ema, mam pytanie ;], jak się nazywa program do stworzenia broni, postaci itd do GM? czy muszę narysować czy jakiś animacja?no czyli tak jak w CS.. prosze o szy.odp.. //Sorry, że piszę nie po polsku ;].. O co ci chodzi? Wybacz ale nie zrozumiałem za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot00 Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 hmm, co chodzi mi o to zeby tworzyć bron tak jak w CS lub GTA IV .. jak mogę stworzyć własny broń i jaki program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 no normalnie rysujesz a co to monitora kolorowego kolega nie posiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 hah xD a są monitory nie kolorowe? xD hahaha xD Muszą super wyglądać A co to tematu...chodzi ci o bronie w 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nom chodzi mu o 3d bo pisał mi na gg To poleciłem Blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 a do jakiego ormatu zapisuje? jest specjalny program do gm ;] GmMod czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ciężko Ci będzie w blenderze. Jak coś już w nim zrobisz to potem do *.obj zaimportuj i sciągnij ode mnie z uploadera Model Creator, zaimportuj ten model a potem zapisz jako *.gmmod. ;) Game maker spokojnie to otworzy no chyba że to model high-poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ja mam na chacie fajnych kilka modeli ;p zaladowane juz do gm ;] odrazu sie nauczysz jak sie laduje ;p jutro podesle jak chcesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi