Pental! (BoJaTańczyćKce!) Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Stworzyłem to ok. rok temu, taki sobie przykład robienia userbarów. Całkiem ciekawy, brakuje kilku "bajerów". https://gmclan.org/up5149_11_usernar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Fajowskie ja już sobie zrobię userbarki haha.. Tylko szkoda że nie ma zapisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 mi brakuje tylko takiego delikatnego przejścia jak jest to 'światło', a to userbarów jest już profesjonalny program UUV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Fajowskie ja już sobie zrobię userbarki haha.. Tylko szkoda że nie ma zapisu. Zapis? A po co ci on? Robisz screena i git :) Co do przykładu bardzo fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Możesz to zapisywać na surfacach i dać funkcje "surface_save" i masz zapisywanie.Proste, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 spoko przykład :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi