grzelakka Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Witam ! Mam duży problem. Chodzi mi, o to że gdy zbliżam się postacią (animowaną w ruchu) do ściany pokoju (chodzi mi o granicę) to wówczas następuje lekkie cofnięcie i znowu podąża ona do góry. Czy istnieje sposób na ominięcie tego problemu. Drugim problemem jest, to że mój obiekt czasami zakleszcza się na przeszkodach i zostaje jakby do nich przyklejony. Pojawia się to zwłaszcza przy skoku. Proszę o pomoc. &( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 No nie, znowu na oczy padło. Temat nie na swoim miejscu. Należy go przenieść. :] EDIT: OK. Temat został już przeniesiony. Może by tak jakąś informację mod dodałby, bo teraz to wychodzi jakby mi padło na oczy. :D Ja coś mówiłem o zabawie w moderatora, nie? //Tymon EDIT2: Tymon@ - No pewnie, że mówiłeś. Ale, fajna zabawa. :D Nie rajcuje mnie to, tylko należałoby coś napisać, albo usunąć mojego posta. Ale to już nie ważne. :] Chłopak potrzebuje pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi