Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jaki jest najprostszy silnik graficzny oferujący grafikę 2D pod c++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Zależy co rozumiesz przez słowo "proste", bo nawet mój xenon core w wersji dla c++ jest prosty, tyle że prostota polega na tym jak dobrze zrozumiesz dany silnik i jego możliwości :P podobno allegro czy sdl są łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Allegro jest prosty. Sam się go uczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 wiem, wiem o allegro ale nie, wiem można znaleźć jakieś dobre kursy allego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Na tej http://kursy.ddt.pl/ stronie masz kurs allegro (16 lekcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Na gamedev.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 tomekk1410 na ddt.pl uczyłem się podstaw ale jakoś te kursy do mnie nie przemawiają <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A ja mam pytanko. Allegro jest orientowane obiektowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 tyle co ja wiem to chyba nie ale mogę się mylić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie jest, SDL też nie, w ogóle żaden lib poważny graficzny nie jest obiektowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 no to jaki silnik w końcu wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Chyba biblioteka nie musi być orientowana obiektowo, bo służy tylko do wyświetlania grafiki, a resztę kodu piszesz jak chcesz. Ucz się allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 no to uczę się allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie jest, SDL też nie, w ogóle żaden lib poważny graficzny nie jest obiektowy :)HGE oraz Clanlib są obiektowe i nie dasz mi wmówić, że takie Allegro jest poważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dobra więc uczę się allegro (już coś umiem) i na razie mi to wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi