Nirvan Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jak zwykle 1 plik i wszystko nie dziala.... No chyba wersji 0.01 nie masz , a ja juz usunolem v0.05 z upa .... I jeszcze raz od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wypakowałem wyskoczył błąd ale po naciśnięciu ignore gra poszła. Tylko wchodzi mi do menu i nie da się dać NOWA GRA jedyne co działa to autorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No jak , przeciez specialnie ściagałem v 0.01 i wsgrywalem 0.05 zeby zobaczyć czy wszystko ok i działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mi tam wszystko działa trzeba przyznać że trochę mniej się cięło niż przedtem. Grało się fajnie. Jednak przydało by się dodać do całej rozgrywki jakiegoś bohatera który żył by zawsze i jak on zginie to się przegrywa, tak samo w drużynie kompa wtedy celem misji było by zabicie wrogiego bohatera, a i zrób jakiś opis budynków np. Chata Drwala: Wymogi drewno:100(czy ileś tam) złoto:50(czy ileś tam) można w nich rekrutować drwali po prostu dodać jakiś krótki opis w tym okienku żeby gracz wiedział do czego budynek który buduje służy. PS: I wkurzające jest to okienko które pokazuje się jak chce wybrać "nowa gra": ,,Czy jesteś pewien", śmiałbym się jakby w grze było: ,,Czy jesteś pewien że chcesz wybudować ten budynek" rozumiem że to po to aby zapobiec temu że przypadkowo się wciśnie nowa gra, a nie wczytaj grę, ale mi się wydaje to trochę dziwne może dlatego, że w moło której grze tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Fakt , niepotrzebnie to dodałem , i jeszcze zamiast nowa gra to będzie kampania a niżej death match , mozliwości wczytywania chyba nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ta gra jest nieestetyczna. Niby wygląda ładnie, 3d i w ogóle, ale wszystko jakieś takie szare i sztuczne. I wszyscy wyglądają jak kukły ze sklepu. Nastaw się może na bardziej "komiksową" grafikę bo "realistyczna" się średnio sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Właczyłem gre tak że było widać menu, nic nie robiłem. Pisałem sobie GG i samo z się wyskoczyło: ___________________________________________ ERROR in action number 2 of Step Event for object hero_menu: Error in code at line 22: expfull=round(global.expfull *2) at position 23: Unknown variable expfull mam tego 0.5 I jak wcisne Escape to wyłącza gre i wywala bład z wysyłaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi