ussnimitz Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Proszę o poprawienie grafiki: tors noga kapelusz broń ramię ręka szabla Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Połącz to w jedną całość bo nie będe tyle spritów ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ale to jest do animacji szkieletowej, czyli musi tak być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Nie jestem tam jakimś grafikiem ale dodałem trochę cieniowania :) (Chociaż nie widać dużej różnicy) - ręka - katana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja może nad tymi graficzkami popracuję, jak wrócę (za parę minut :D ). Jak skończę, to zedytuję post i wrzucę tu coś. Tylko jeszcze takie pytanie - czy te graficzki mają być jedynie małym przerobieniem tego, co jest, czy może poważnym odświeżeniem? Bo na przykład taka ręka wygląda trochę koślawo, przydałoby się trochę ładniej to narysować, aby też ładnie się łączyło z torsem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 wielkość taka sama a kształty obojętnie jakie byleby wielkość mniej więcej zachowana była Bardzo bym o to prosił ponieważ jes bardzo ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 jeszcze proszę o poprawę tego:enemy_soldier.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jutro ci to zrobie. OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Wyszło lepiej niż szpaka ale znaczniej gorzej niż myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Wygąda jakby to była dmuchawka i trzymał to w buzi, albo flet XD Broń się trzyma z kolbą opartą na ramieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 znaczniej gorzej niż myślałem Wyobraź sobie Marysiu, że wiem jak się trzyma karabin. Zbyt leniwy jestem, żeby się angażować w projekt, rysując grafikę, nie wiedząc o nim nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 WTF im asking? To ja mam do ciebie mówić może Grzesiu, tak? To trzeba było w ogóle nie robić. A tak poza tym to ładne wyblakłe kolorki. Hej low krusejder aj łont tu bi jor spejs inwejder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 wielkie dzięki Japanstache, na pewno to użyje, i będziesz w creditsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi