Nixsior Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Chciałbym zrobić że ekwipunek jest niewidoczny, a po naciśnięciu "i" widoczny, po ponownym naciśnięciu "i" staje się niewidoczny i tak w kółko. Mógłby mi ktoś pomóc to zrobić?? Bo jakoś mi to nie wychodzi i z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 create: show_eq = false draw: if show_eq { <kod pokazywania ekwipunku> } key press I: show_eq = !show_eq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nixsior Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie dziala. Owszem nie widać ekw ale widać itemy jakie się w nim pokazują a po naciśnięciu "i" nadal się ekw nie pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 FAQ Punkt.22. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nixsior Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Wiem do czego jest visible ziomuś ale mi nei chodzi o to. po wpisaniu tego co ty mi dałeś mi znikł i po naciśnięciu "i" się nie pojawia. a jak usunę ten twój kod to jest. poza tym znika eq ale itemy które są w nim są widoczne ( nie znikają ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 dodaj do tego jeszcze żeby sie pojawiało if keyboard_check(ord("I")) && show_eq = 1 { show_eq = 0 } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 dodaj do tego jeszcze żeby sie pojawiało if keyboard_check(ord("I")) && show_eq = 1 { show_eq = 0 } LOL, przecież dałem "show_eq = !show_eq" <_<Wiem do czego jest visiblemasz dać kod, a nie zmienić visible.Czyli masz dodać draw_sprite_ext( sprite_index, image_index, x, y, image_xscale, image_yscale, image_angle, image_blend, image_alpha ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nixsior Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wiem że mam dać kod!!! K**** czy ty myślisz że ja jestem taki głupi. W FAQ pod pkt 22 było o visible. Sam sobie to zrobię bo ten kod nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi