pivot18 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam. Chciałem się spytać jak zrobić żeby zmienić biały na inne kolory licząc białe odcienie. Ale nie żeby zmieniać też inne czyli np mamy tam na obrazku miało szaru kwadrat w niebieskim kołu i że zmienia kolor koła. Pamiętam że jakiś kod był ale go nie pamiętam Aha i żeby to był wybór z takiej różno-kolorowej palety w kształcie koła ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Sorka za offtop ale muszę, a więc: Młody jak masz 11 lat nic ciekawego nie zrobisz.. Ja mam nie wiele więcej i nie zrobiłem jeszcze żadnej ciekawej gry... Nie pisze się kołu XD tylko kole :P! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 zaraz wrzuce programik colors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 a moglibyście/mugłbyś zrobić że w grze pojawia się takie koło na ekranie i z tego koła gracz wybiera kolor postaci? xd Dawka83@ Nigdy nie wiadomo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi