sebiq Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 elo! Teraz mam kłopot z plecakiem. Plecak z linku : Plecak zrobiłem dokładnie jak pisze na tym linku i wyskakuje mi błąd : ATAL ERROR in action number 1 of Create Event for object objControl: COMPILATION ERROR in code action Error in code at line 16: item_create ( 100, 380, 'Miecz', 0, 5, sItem1, 1, 4, 2, 3, 2, 'swords', 0, 3, 3, 2 ); at position 2: Unknown function or script: item_create a ja zrobiłem wszystkie miecze nie wiem o co biega próbowałem poprawiać lecz to nie wiele dało. Prosze o pomoc. sebiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 masz skrypt o nazwie item_create? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 może postawiłeś na końcu item_create spacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie nie postawilem zrobie jeszcze raz to samo i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie wiem czy będziesz chciał, ale zawsze możesz sprawdzić mój skrypt invetory, chyba go nawet dokładniej opisywałem, dawno robiłem a niedawno odkopałem z upka :P https://gmclan.org/up1105_11_invetory.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 thx ale ja mam GM 7 i coś nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 thx ale ja mam GM 7 i coś nie wchodzi Pisane w gm6. jak konkretnie i kiedy 'nie wchodzi'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 poprostu go nie widzi a jeszcze jedno pakowałeśgo w win-rarze? czy w czymś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 w niczym go nie pakowałem, goły plik invetory.gm6 wejdz w moj upek, znajdz "invetory.gm6", PPM -> "zapisz element docelowy jako..", albo zrób to na linku który podałem w poprzednim poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Chyba wiem o co chodzi. Co dałeś w skrypcie item_create ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 robiłem to na innym kompie musze jescze raz bo jestem za granicą już mam popraw to popraw @Edit1: psichix to od ciebie działa ale też jest błąd ERROR in action number 1 of Create Event for object player: In script invetory_create: Error in code at line 5: _grid=ds_grid_create(argument0,argument1) at position 8: This function is only available in the Pro Edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi