adrianpl Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Mam problem bo pod mapowałem wyjście i wejście pod enter i mi wchodzi i wychodzi, jakiś pomysł żeby mi nie wychodził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 A tak mniej wiecej o co chodzi? Moze pokaz jak to zrobiles bo tak to sie nie da pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 (keyboard_check_pressed(vk_enter)) tak to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Proszę o szybka odpowiedz jest w postaci i aucie to. Warn za dublepost. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nie pisz dwóch postów! Był taki przykład poszukaj sobie :P. Następnym razem będzie warn za bawienie się w moderatora. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi