sebiq Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Elo! Potrzebuje gafikę bohatera do gry nad którą zaczołem prace. Więc potrzebuje bohatera na wymiary 120x64 lub 64x32 . Z góry dnx. sebiq Było bardzo dużo takich tematów. A po za tym złamałeś już kolejny punkt regulaminu... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 Odsyłam do poczytania... Tym razem będzie bez warna. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Fantasy/sci-fi, top-down? CO to ma byc dokladnie za bohater? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Fanasty. Przepraszam, że zapomniałem napisać wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Do platformowki czy top-down? Co bedzie jak mu narysujemy 6 rak, a to gra o wojnie? Musisz napisac, jesli juz ktos ma to zrobic to musi wiedziec jaki widok i do jakiej gry zeby mniej-wiecej pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Bohater może być trollem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 może być kimkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi