Markar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mam pytanie, czasami, kiedy mój kumpel robi grafikę, wokół np.drzwi, pojawia się biała otoczka, jakim programem można ją zlikwidować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 To jest Anty-Aliasing. Możesz go usunąć wypełniając tło innym kolorem(nie czarnym) i możesz teraz usuwać białe pixele, lub możesz użyć funkcji sprite_set_alpha_from_sprite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Widocznie uzywa programu, ktory od razu uzywa anti aliasingu na rysowanej przestrzeni. Niech uzywa czegos, co rysuje "ostro" jak np. Paint ;) EDIT: up szybszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 47xxxxxxxxxxxx, dzięki, masz w mojej grze credz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi