Crackkk-GM Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tytuł: essCore ( essPhyse, essGraphe, essMaths )Gatunek: silnik graficzny, matematyczny, fizycznyOpis: Silnik essCore to zupełnie nowy silnik! Od teraz silnik jest przeznaczony jest dla C/C++, postaram się napisać wrapper w najbliższym czasie. Na dzień dzisiejszy silnik jest 40% wydajniejszy. A teraz Wam przedstawię możliwości: EssPhyse: - łączenie substancji (można zrobić np. fajnego wężyka ;) - symulacje PRAWDZIWYCH ZACHOWAŃ FIZYCZNYCH! ( kolizje, ruch bezwładny i inne pierdółki :) ** W trakcie tworzenia: - doskonalenie symulacji prawdziwych zachowań fizycznych, - trójkąt bermudzki ( czyli zanikanie substancji i przenoszenie ich w ogóle w inne miejsca, możliwe, że nawet nie w ten wymiar ) - inne wymiary ( ten znany z kreskówek czwarty wymiar xD, czyli w tamtych miejscach będą przenoszone te wszystkie substancje, ukryte, ale cała fizyka będzie wciąż liczona dla nich ), *** Być może będą: - powierzchnie ( surfaces ), - rigid bodies - soft bodies Informacje o reszcie modułów wkrótce :)https://gmclan.org/up3535_4_Release.html TestAutorzy:Programowanie: Silnik Graficzny, Fizyczny, Matematyczny: Crackkk-GM, PsichiX Screeny: (stare) Macierze w gamemakerze: Kod nowego projektu (pusty): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mi się przyda, właśnie próbuje robić coś w C++ :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mi się przyda, właśnie próbuje robić coś w C++ :) .Niestety musisz poczekać... bo niema dokumentacji :D Może dzisiaj będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Sory za odświerzanie, ale są jakieś nowiny?Czy projekt jest wstrzymany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 UP: Jesli chcesz pobrac ten plik wejdz poprostu w jego uploader. Jesil projekt bedzie dalej realizowany i crack nas o tym powiadomi. To nic nie zmieni czy sie dowiesz teraz czy pozniej. E: sorry, przegladarka w telefonie mi sie zawiesila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 UP: Jesli chcesz pobrac ten plik wejdz poprostu w jego uploader. Jesil projekt bedzie dalej realizowany i crack nas o tym powiadomi. To nic nie zmieni czy sie dowiesz teraz czy pozniej. E: sorry, przegladarka w telefonie mi sie zawiesila.Na dzień dzisiejszy nic nowego nie zrobiłem :( Będę musiał to nadrobić. I jak coś nowego będzie to tutaj też się pojawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 UPDATE TEMATU (wszystko w pierwszym poście) I dam wam od razu testowe binarki https://gmclan.org/up3535_4_Release.html (bujanie autka, bez grawitacji może wyjść świetna gra wyścigowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi