bubosz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hej widzę że tu są tematy podobne ale ja mam taki problem że mam proces o nazwie "ashWebSv.exe , ashMaiSv.exe , ashServ.exe " więc tak gdy próbuje "Zakonczyc proces to sie pyta czy napewno bo jakies zmiany itd. to naciskam TAK . gdy nacisne to wyskakuje "operacja nie moze byc zakonczona , odmowa dostepu" . wiec, gdzy mam te procesy wlaczone to nie moge odpalic serva. to moze ktos poradzi jak by je wylaczc? i tak mam zawsze dla jasnosci ten plik to konsola. PLEASE HELP NEEWBIE :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wystarczy wyłączyć Avast! Gdzieś tam w Tray Icon Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubosz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hmmm zrobiłem wyłącz ochronę ... i to samo ... czy o to chodziło czy żeby w ogóle nie było avasta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Chcesz wyłączyć antywira, bo Ci jego procesy wadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubosz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie. Włączyłem WCZORAJ mój własny server gry i miałem takie 2 konsolki 1 dobrze wszystko się wyłączyła tylko ta 2 pozostawia po sobie procesy ktorych nie moge wylaczyc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi