Markar Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Proszę o poprawienie dla mnie tych grafik: - Prysznic - Łóżko A tą tapetę: Najlepiej zrobić z niej nową, to chcę taką w różne wzorki, symetryczną, żeby po prostu była ładna. Chodzi mi o to, aby te grafiki wyglądały porządnie, cieniowane itp. Ps. Aby otworzyć zdjątko w pełnym wymiarze, kliknij. Będzie credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tutaj masz kibelek i lodówke: to 3 to nie wiedziałem co to jest :o troche wygląda na łóżko ale wolałem nie zgadywać :P A ta tapeta to hohooh nie wiedziałem jak mam ją poprawić może napiszesz jaką chcesz nową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 THX, podoba mi się ta grafika, będziesz w credz. To trzecie to prysznic. A tapetę to chcę taką w różne wzorki, symetryczną, żeby po prostu była ładna. Do tego w pierwszym poście dodaję łóżko do przerobienie. |POŁĄCZONO| BARDZO, BARDZO, ale to BARDZO sory, ale jednak zostawię grafikę mojego kumpla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 tapeta 1 tapeta 2 @edit Czyli już grafiki niepotrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Więcej nie, jedynie łóżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Więcej nie, jedynie łóżko No to łóżko tu dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Masz tu łóżko żeby pasowało ci do tych grafik co dałem i takich rozmiarów jak chciałeś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi