Egzekutor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam!! Mam zamiar sobie kupić jakąś mp4 w cenie od 250-300 zł. Mam na uwadze taką Link. Może ktoś taką ma mógłby skomentować lub doradzić jaką kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja korzystam z Creative ZENa 4GB i jestem z niego bardzo zadowolony. Mieści się bez problemu we wskazanym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 hmm... No niby się mieści w przediale cenowym ale mi chodzi o mp4 bardziej uniwersalne z wyświetlaczem 2,8" lub 3,0 " a ZEN ma 2,5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie sądzę, żeby na rynku były mp4 droższe niż 100 zł, nawet najbardziej hajpowane filmy nie przekraczają pięciu dych. Za to odtwarzacz - ZEN i szlus damnit, głównie ze względu na nieskończoną pojemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi