Nightmaer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam. Potrzebuję sprite animacji dymka takiego jak w tibii lub podobnego. Do tych co grali chodzi mi o ten który wyskakuje przy rzucaniu czarów bez magii lub przy niszczeniu skrzyń itp. Mam nadzieję że wiecie o co chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie podałeś żadnych konkretów co do rozmiaru. Zrobiłem coś takiego może niekoniecznie jak Tibia. Może się przyda https://gmclan.org/uploader/5072/dymek.gif Standardowo 32x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tja yapomniao mi się. Chciałem 25x25 ale twoje jest ok troszke je przerobie (mogę??). Dzięki bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tja yapomniao mi się. Chciałem 25x25 ale twoje jest ok troszke je przerobie (mogę??). Dzięki bardzo :P Spoko, przecież to Twoja gra :thumbsup: Przerób to jak Ci odpowiednio pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi