Nx Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie do bardzo dobrego grafika a więc z kolegami mamy klan i bardzo byśmy chcieli "porządne logo" a wiec kto by mógł zrobić nam logo a więc już mówię jak ma wyglądać. Wymiary: 389px - szerokość i 204px wysokość Logo: Na środku środku ma być desert Eagles ("taki prawdziwy :D") i na dole ma być napis Sharp Eagles, coś podobnego do tego loga http://b3t4.pl/images/bgsp_03.png A więc jeżeli czegoś nie napisałem to proszę pisać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 hmm... a klan rozumiem w csie tak? bo nie napisałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 No tak klan cs :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 troche mi nie wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie chodziło mu o napis "desert eagles" tylko o broń :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi