tomalas Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jak zwiększyć maksymalną ilość fps i jakie są tego konsekwencje :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Room speed to FPS. Im wyższy max FPS, tym większe wymagania od procesora i karty grafiki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 room_speed=<prędkość>; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Hmm myślałem ,że jak zwiększe max fps to aktualna liczba też mi się zwiększy. Poprostu nie ważne czy mam max 300fps czy 50fps to i tak mam cały zcas około 20fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Rżniesz procka ile się da widzę ... Masz albo dużo obiektów albo za dużo draw / step / pętli / i inne co ciągną ile się da z procka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja się nie pytam przez co to bo wiem tylko jak zwiększyć fps'y myślałem ,że można zwiększyć torche wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Podkręcając room_speed czyli FPS, zwiększasz wymagania gry co do procesora i karty grafiki. Im więcej FPS ma być, tym lepsza karta grafiki i procek muszą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ale mam normalnie max FPS na 30 to mam w grze 20fps jak maxa ustawiam na 100 to i tak mam 20 ;P no ale dobra dzięki za pomoc będe musiał pomyśleć nad odciążeniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Przecież powiększenie limitu nic ci nie da... To wina sprzętu tylko i wyłącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi