Yoho Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak mam zalozyc siec lokalna miedzy laptopem i kompem, tak zebym mogl szpilac bez przeszkod! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zasada jest taka - jeden komp musi być "panem"(najlepiej ten, do którego jest podłączony net), drugi musi się do niego przyczepić. Czyli - w jednym ustawiasz ręcznie IP drugiego, w drugim ustawiasz automatyczne. Ponad to - gdzieś na stronce "dobreprogramy" jest filmik pokazujący po kolei krok po kroku jak się robi sieć domową(sam z niego korzystałem)... Są tam też kolorowanki, bajki, wierszyki etc. więc nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Haha, ja podłączyłem kompa i laptopa normalnym kabelkiem sieciowym i działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Może ma dwa różne systemy operacyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 na obu mam XP'eka mam kupic kabel Eathernet i podlaczyc tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kup zwykłego druta LAN jeśli dwa kompy są blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi