chlebo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam! Jak mam zrobić, aby po kliknięciu na X pokazała się Paintowska tabela kolorów? Szukałem w starych tematach, znalazłem tylko to: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...aleta+kolor%F3w ale niestety, link do przykładu, który jest tam podany nie działa Pozdrawiam Chlebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 funkcja get_color. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Może coś jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 kolor = get_color(c_red); zmienna kolor przyjmie "wartość" wybranego przez ciebie koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 mouse left pressed: color = draw_getpixel(mouse_x,mouse_y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 wielkie dzięki Misiek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi