gibon Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam,mój młodszy brat kupił Laptopa,dokładnie ten o którym mowa w temacie. Zapłacił za niego ok.2.200zł. Tu podaje jego parametry: HP 6735s FU601ES * Procesor: 2000MHz, AMD Turion 64 X2 Dual-Core RM-70 (2GHz, FSB: 1800 MHz, cache: 1 MB) * Pamięć: 2048 DDR II, możliwość rozbudowy do 8 GB * Ekran: 15.4in, WXGA rozdzielczość 1280 x 800 * Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD3200. * Napędy: Dysk 250GB Serial ATA 5400 rpm, DVD?RW Super Multi * Komunikacja: 10/100 Mbps Ethernet, Bluetooth, modem 56kb/s, WiFi IEEE 802.11b/g * Porty: 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 4 x USB 2.0, D-Sub, Express card 34/54, Do laptopa nie był dołączony żaden system operacyjny,więc chciałem się spytać czy cena 2.200 zł,za ten laptop to słuszna cena,bo podobno jest zbyt wygórowana(tak słyszałem od kumpla). Drugie moje pytanie to czy moge odstąpić od umowy(laptop mam dopiero drugi dzień). Jakie sklepy polecacie i najważniejsze czy za tą cenę można kupić laptopa z oryginalnym S.O? Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Dziękuje szanowni informatycy od siedmiu boleści za pomoc. Co do tematu to laptopa tak czy tak oddać się nie da,więc mam lekkiego wała. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A czy to tak trudno poszukać na allegro oraz w sklepach internetowych tego lapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi