pivot18 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam! Ostatnio kupiłem sobie GTA 4. Otóż patrzę że wymagane jest Service pack 3. Gdy uruchamiam instalator i już sie instaluje wyskakuje poniższy błąd: http://img38.imageshack.us/img38/7820/beztytuugjp.png Bo nie chce zeby 5 godzin instalowania poszło na marne :< PS: Przeszukałem internet i próbowałem go zainstalować w trybie awaryjnym ale dalej to samo :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A masz ten Service Pack 3 zainstalowany czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Nie... Mam service pack 2... Sprawdziłęm klikając na Mój komputer prawym przyciskiem myszy i "dodatek service pack 2" tam pisało :< teraz spróbuje usunąć service packa 2 i spróbować =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Sprawdź w menedżerze zadań czy nie ma procesu żadnego services.exe lub wyłącz i włącz komputer i spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jest taki proces wiem... Ale nie mam pojęcia jak go usunąć/wyłączyc Wyskakuje w tedy tekst: To jest krytyczny proces systemu. Menadżer zadań nie może go teraz zakonczyć To samo jest w trybie awaryjnym :< O.K zainstalowałem windowsa od nowa i jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A może po prostu zainstaluj ten Service Pack 3 skoro jest WYMAGANY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Poza tym, panie pivocie, kliknij prawym na ikonkę GTA IV, daj właściwości i daj na Windows 2000. Będzie działać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi