gorefest Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witam. Zainstalowałem sobie ubuntu dla testu, zobaczyć jak to jest. Zaczęło mi ostatnio brakować miejsca na pliki, a ubuntu które zainstalowałem na cały dysk zmieniło system plików i winda już nie widzi. Pytanie: Jak sformatować ten dysk pod ntfs? Próbowałem z narzędzi administracyjnych ale tam też się nie da. PS. Proszę o w miarę szybką odpowiedź ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 przy instlacji windowsa gdzie formatujesz partycje przed zainstalowaniem masz do wyboru system plików FAT32 i NTFS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To to wiem.. ale ja mam dwa dyski na jednym windows na drugim ten ubuntu. Edit: Poradziłem już sobie. Wystarczyło usunąć tą partycję i zrobić nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi