Grabarz Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Podczas włączenia trasy kaskaderskiej (tzw.bonus, np.longjump) przy naciśnięciu przycisku wylotu przez szybę gra się zacina, tzn.stoi w miejscu i trzeba restartować kompa. Jak temu zapobiec? Chyba nie muszę podawać sprzętu bo mi gry z tego roku chodzą (i z tamtego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zmniejsz w opcjach wszystko. Nie gralem w Fallouta, ale wiele gier w ktorych byly efekty specjalne, w tamtych momentach zacinaly mi sie, zmniejszenie wszystkich opcji pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zmniejsz w opcjach wszystko. Nie gralem w Fallouta, ale wiele gier w ktorych byly efekty specjalne, w tamtych momentach zacinaly mi sie, zmniejszenie wszystkich opcji pomaga. Chyba FlatOuta :S Wiesz, ile mnie to będzie kosztować? No dobra, spróbuje ;[... EDIT: Nic. Grafika na minimum i i tak się zatrzymuje. Najdziwniejsze jest to, że w normalnym wyścigu przy super rozwałce nic się nie dzieje, a tu, gdzie nie ma praktycznie żadnych efektów bach, i zero :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 możliwe że błąd przy próbie dostania się do określonego pliku na dysku lub na płycie jeżeli tam się on znajduje. Spróbuj przetrzeć płytkę lub zdefragmentować dysk xd próbuj co się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jak dla mnie to błąd. Na twoim miejscu poszukałbym patchów, które to eliminują a jak to nie pomoże to poszukaj na oficjalnej stronie bądź fanowskich forach. Tam musi być odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi