Kargul Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam. Otóż od jakiegoś czasu pracuję nad nowym projektem: Mrowisko. Mam już zrobioną bazę, budynki jednak potrzebuję jednostek. Jak się domyślacie będą to mrówki. A więc potrzebuję obrazka mrówki. --Dane-- Rozmiar: 32x32 Kolor mrówki: czerwony Ujęcie: na wprost Pozycja: na wprost ciebie, odwrócona plecami, patrząca w prawo i patrząca w lewo. --Wskazówka-- Pamiętajcie! Wszystkie nogi mrówki są w środkowej części tułowia! Pozdrawiam i czekam na pomoc :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Mam nadzieje że się spodoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Okej mogą być :thumbsup: Jednak zapomniałem dodać że to nie są zwyczajne mrówki. Mają stać na dwóch nogach :D sorry :) Jednak twoje są spoko! e: znowu zmieniam zdanie :D Takie jak ty zrobiłeś, tylko z lotu ptaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi