Flaque Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mam problem. Mam kamerę Logitech Pro 9000. Gdy włączam jakikolwiek program z kamerą i odpalam opcję pokazania obrazu z kamery, QuickCam/Windows Live Messenger itd. to przez sekundę pojawia się niebieski ekran z pierdołami (nie BSOD), komputer się restartuje, po czym następuje proces sprawdzania uszkodzonych danych, komputer znowu się uruchamia i kółko się zamyka. Co mam zrobić, żeby to naprawić, bo mnie mama męczy lol? Aha i to nie dlatego, że jestem brzydki, bo już sprawdzałem :, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mógłbyś zrobić fotkę tego błędu, a potem wrzucić tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Załóż papierową torbę na głowę. U nas w szkole mamy coś podobnego z USB - cokolwiek podłączysz, komp się restartuje. Powiedz jednak, czy wcześniej działało? Sprawdzałeś na innym kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mógłbyś zrobić fotkę tego błędu, a potem wrzucić tutaj? Tak, zrobić fotkę błędu typu BSOD, który pojawia się przez ułamek sekundy, ######ście lol. Wcześniej działało, tylko teraz nagle się wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Matthew, zwarcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Zrobiłem formata i jest git, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi